colaborare, echipă, proiecte

parteneri

 

Suntem deschiși pentru colaborarea cu orice instituție, asociație, persoană, care promovează aceleași principii și valori educaționale.

PROIECT ERASMUS

în colaborare cu Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Secondary School din Canakkale – Turcia

Primul proiect ERASMUS+ al școlii noastre poartă numele  Developing Interventions in School for Student`s Mental Health” și  are ca scop final conștientizarea asupra locului și rolului sănătății mintale în educație.

În cadrul proiectului vom avea 3 mobilități în Turcia pentru un număr de 15 cadre didactice din învățământul gimnazial și liceal și 20 de elevi din învățământul gimnazial. 

Proiect Educație

În cadrul proiectului Șoimii Educației am obținut evaluarea 9.4 și ne-am alăturat grupului de lideri din industrie, care au stabilit direcția, concentrându-se pe dezvoltarea și îmbunătățirea calificărilor lor.

Parteneriate

Youth 4 impact

Este un proiect internațional, realizat în colaborare cu AIESEC, prin care voluntari din alte țări desfășoară activități educaționale pentru elevii LRF.

Sycamore Community Schools & Colina Schools

Parteneriatul cu cele două comunități presupune schimbul de experiență și expertiză mutuală prin: vizite ale profesorilor, colaborare între directori, oportunități de dezvoltare profesională și conexiune globală pentru elevii din România și SUA.

SPORT ȘI MIȘCARE

Prin parteneriatul cu Decathlon Militari ne propunem desfășurarea unor activități de colaborare prin schimburi de experienţă și parteneriat în domeniul educaţiei și sportului în vederea facilității accesului și promovării activităților sportive.

Centrul Ucrainean

În colaborare cu World Vision, am integrat în clasele noastre 24 copii din Ucraina, care învață alături de elevii noștri.

Kineto

Colaborarea cu centrul Kineto Consult s-a concretizat în proiectul „Importanța Mișcării la Copii”, urmărind dezvoltarea armonioasă și conștientizării necesității activității fizice zilnice.

Asociația scriitorilor pentru copii și adolescenți

Proiectul reprezintă o oportunitate excelentă pentru copii de a se întâlnii cu autori contemporani și de a interacționa într-un mod educativ și creativ cu literatura românească.

Formidabilii

Parteneriatul presupune participarea la Concursul internațional „Formidabilii” adresat copiilor din învățământul preșcolar și școlar.

Cangurașul Matematician

Participarea la Concursul Cangurașul Matematician are ca scop dezvoltarea competențelor din domeniul științelor.

Mulțumim partenerilor

Kepez Mehmet Akif Ersoy – Canakkale (Turcia), Alianța Națională pentru Boli Rare, ERASMUS+, DE BASM, ROMCONCEPT, IDEE, Teatrul Ion Creangă, Asociația CSR Nest – proiect de educație și colectare selectivă „Azi pentru mâine în școală”, Facultatea de Istorie, Universitatea din București, AIESEC București, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Sectorului 6, Asociația ANAIS, A.R.T. Fusion (organizarea evenimentului SpectActor Legislativ), Colegiul Național Matei Basarab, Asociația TRANSCENA, Asociația ANAIS – organizare eveniment Tu decizi pentru egalitate, Liceul Moldo-Finlandez, Chișinău, Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna”, Parteneriat în vederea realizării pregătirii practice pentru formarea în profesia didactică Nivel 1. între Liceul Româno-Finlandez și Universitatea Tehnică de Construcții București, Colegiul Național I.L. Caragiale Moreni – Amprenta carbonului și stilul de viață verde în orașul meu, Romconcept International Solution (Concursul Internațional Formidabilii), SC Lantmannen Unibake Romania S., Nomina Group Expert SRL, SC HUB SRL, Organizația Gar Gallery SRL , SC Life Empowerment SRL , Asociația Berarii României, ACS PRO BASILETBAN GROUP

© 2023 Liceul Româno-Finlandez | Website created with ❤ by CM Design