PARTENERIATUL CU

PĂRINȚII

 

Unul dintre principiile pe care se bazează Școala Româno-Finlandeză este parteneriatul cu părinții elevilor. Credem că echipa profesor-părinte este stâlpul de bază în educația copiilor, împreună investim în viitorul lor.

activități și evenimente

Implicarea părinților în procesul de formare

 Iată câteva modalități prin care poți fi parte din comunitatea părinților: implicarea într-un proiect, predarea unei lecții, organizarea unei activități, participarea la evenimentele lunare, discuții cu profesorul clasei sau orice alt mod în care ai vrea să faci parte din viața școlii.

ești părinte?

Fii voluntar!

Avem o listă deschisă pentru toți părinții care doresc să se implice în proiectele noastre sociale sau care doresc să inițieze o astfel de activitate.

De asemenea, pentru că ne dorim ca părinții să poată vedea o mică parte din ceea ce experimentează copiii la școală, le oferim oportunitatea să asiste la ore şi să predea lecţii. Credem că aceasta ne va ajuta pe noi toţi să avem o mai bună colaborare şi să învăţăm unii de la alţii.

ești bunic/ă?

SOS! Căutăm bunicul/a Liceului Româno-Finlandez

În viaţa fiecăruia dintre noi bunicii ocupă un loc aparte. Ne amintim cu drag de poveştile lor, de mâncarea gustoasă pe care numai bunica o făcea, de sfaturile lor, de modul simplu în care îşi trăiau şi încă îşi mai trăiesc viaţa unii dintre ei.

Ne dorim ca toți elevii noștri să aibă parte măcar de un crâmpei de astfel de amintiri cu bunici.

Tocmai de aceea căutăm bunici care: să îi ia în braţe pe copii, să le spună poveşti, să îi înveţe cum să fie oameni de caracter, să le arate copiilor cum să zâmbească, să-i înveţe ce înseamnă să fii prieten de nădejde, să se joace cu ei, să le dea sfaturi, să le citească povești. Bunici care să-şi pună deoparte un timp, o zi, câteva ore pentru copiii noștri şi să îşi lase amprenta asupra vieţilor acestor micuţi!

© 2023 Liceul Româno-Finlandez | Website created with ❤ by CM Design